MO'S PIZZA STEAKHOUSE

MO'S PIZZA STEAKHOUSE 100% Dargvers deeg. Panini brood vers uit de oven!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 922 beoordelingen
5 mrt 2021 om 11:37 Ik schrijf nooit een review, maar deze keer wel want het eten was echt lekker en alles was zeer netjes en optijd bezorgd. Alles was nog warm en correct! Super lekker echt top.
1 mrt 2021 om 15:04 Heel lekker eten.
28 feb 2021 om 23:11 0000 is slecht
22 feb 2021 om 8:38 Altijd lekker eten!
21 feb 2021 om 15:51 Frieten waren slap en sompig, ik heb betaalt en gevraagd voor champignonsaus maar er niet bijgekregen. Heel mijn schotel zat vol met olie zoveel dat ik het zelfs heb weggegooid en de chickenwings waren smakeloos en niet crispy.Zeker geen tweede keer waard
21 feb 2021 om 8:20 Had van de steak iets meer verwacht. Eten werd aan receptie gebracht , terwijl ik buiten stond op te wachten. Geen communicatie, heeft bijgevolg 15minuten extra staan koud worden.
19 feb 2021 om 11:30 2e keer dat ik bestel en ben echt tevreden.. kipburger was lekker en de pizza margharita was precies zoals ik ze graag heb ..
19 feb 2021 om 1:15 Geweldig zoals altijd. Mooi op tijd en warm eten. Kwaliteit van het eten ook super. Bestel hier altijd en nooit teleurgesteld geweest. Mijn favorieten op takeaway! :-)
18 feb 2021 om 1:14 eerste keer drank vergeten te leveren . en dees keer kreeg ik verkeerde burger en me frietjes koooud .
17 feb 2021 om 21:45 Lekker
15 feb 2021 om 9:30 eten was super lekker!!!
14 feb 2021 om 23:09 drank vergeten mee te leveren